POŠTOVNÉ A DOPRAVA | Muničák

POŠTOVNÉ A DOPRAVA

Termín a spôsob dodania

Objednávky prijaté do 7:00 v pracovný deň expedujeme ešte v ten deň, pokiaľ je tovar skladom v Bratislave a nevyskytnú sa iné komplikácie. Tovar si môžete vyzdvihnúť osobne na predajni Muničák v Bratislave, alebo Vám bude zaslaný prepravnými spoločnosťami. V prípade, že objednaný tovar nebude možné zaslať podľa vyššie uvedenej dodacej lehoty, oznámime vám predpokladaný termín dodania. Dodacia lehota môže byť primerane k okolnostiam predĺžená, ak je omeškanie spôsobené okolnosťami nami nezavinenými (meškanie zásielky, strata zásielky...). Objednaný tovar zasielame vybranými prepravnými spoločnosťami. Ku každej objednávke prikladáme pokladničný blok, ktorý slúži zároveň ako dodací list a daňový doklad. Pri moznosti platby kartou vopred a následným neuhradením objednávky, bude objednávka do 3 dní od vytvorenia zrušená automaticky, a produkty zaradené spat do predaja.

 

Rezervácie tovaru na predajniach

Rezervácia tovaru v Bratislave ( 0 € ) - Vyzdvihnúť rezervovaný tovar je možné na predajniach Muničák Bratislava v dvoch obchodných centrách a to v centre VIVO! (bývalý POLUS) na Vajnorskej 100 (na poschodí oproti kinám CINEMA CITY) v čase od 10:00 do 21:00 a OC NIVY! Bratislava Mlynské nivy 5a (0. poschodie (prízemie) vstup od hlavného vchodu Nivy Tower) v čase od 10:00 do 21:00. Tovar bude pripravený do 24 hodín (počas pracovných dní) v prípade že sa nachádza v predajniach alebo na eshope. O pripravení budete informovaný formou SMS. Pri príchode na predajňu stačí keď sa preukážete SMS správou o vybavení rezervácie a naši kolegovia Vám ju predložia. Rezerváciu nie je možné platiť vopred. Platba je možná len na mieste formou terminálu alebo hotovosťou. Po odoslaní SMS o vybavení rezervácie, bude uložená na predajni po dobu 48 hodín. Ak si tovar do tejto doby nevyzdvihnete, môže byť predaný inému zákazníkovi. Doporučujeme si nevyzdvihovať rezerváciu, pred spracovaním a počkať až na potvrdenie SMS správou a emailom o tom, že vaša rezervácia čaká na vyzdvihnutie.

Rezervácia tovaru v  Košiciach ( 0 € ) – Vyzdvihnúť rezervovaný tovar je možný na predajni Muničák v Košiciach /Aupark SC/ v čase od 09:00 do 21:00. Tovar bude pripravený do 24 hodín len v prípade že sa tovar nachádza na predajni v Košiciach. Ak je tovar na iných predajniach na Slovensku alebo na centrálnom sklade, tovar bude pripravený na vyzdvihnutie najneskôr do 5 pracovných dní. O pripravenej rezervácií na vyzdvihnutie Vás budeme informovať formou SMS. Pri príchode na predajňu stačí keď sa preukážete SMS správou o vybavení rezervácie a naši kolegovia Vám ju predložia. Rezerváciu nie je možné platiť vopred. Platba je možná len na mieste formou terminálu alebo hotovosťou. Po odoslaní SMS o vybavení rezervácie, bude uložená na predajni po dobu 3 dni. Ak si tovar do tejto doby nevyzdvihnete, môže byť predaný inému zákazníkovi. Doporučujeme si nevyzdvihovať rezerváciu, pred spracovaním a počkať až na potvrdenie SMS správou a emailom o tom, že vaša rezervácia čaká na vyzdvihnutie.

 

Prepravcovia

preprava na výdajné miesto

Packeta / Z-BOX - doručuje balíky na sieť odberných miest v ktorej nájdete kamenné predajne, ale aj samoobslužné boxy na nasledujúci pracovný deň po našom odoslaní. Odosielame zvyčajne do 36 hodín počas pracovných dní od objednania. Vaša objednávka na vás počká 48 hodín. Uvedená cena platí pri balíkoch do 5kg.

Slovenská pošta - dodanie na poštu / balíkoBOX - doručuje balíky na nasledujúci pracovný deň po našom odoslaní. Odosielame zvyčajne do 36 hodín počas pracovných dní od objednania. Pošta Vás bude informovať SMSkou, že tovar máte uložený na Vašej pošte a bude tam uložený 18 dní. Uvedená cena platí pri balíkoch do 10kgPri balíkoch nad túto hmotnosť bude preprava fakturovaná podľa aktuálneho cenníka Slovenskej pošty. O tejto zmene Vás budeme vopred informovať.

Služba DEPO / alzaBOX nad 50,-€ doprava zdarma - doručuje balíky na odberné miesta do 1-3 pracovných dní. Odberné miesta sú predajne s novinami a časopismi, často situované v rámci veľkých nákupných centier. Zásielka je na odbernom mieste uložená 7 dní. O tom, že je zásielka pripravená na vyzdvihnutie budete informovaný SMS kódom a emailom. Zásielku na dobierku je možné uhradiť hotovosťou aj platobnou kartou. Uvedená cena platí pri balíkoch do 6kg. 95% zo 190 odberných miest na Slovensku sú obsluhované do dvoch pracovných dní od odoslania zásielky. Prevádzkovateľom služby DEPO je spoločnosť Mediaprint-Kapa Pressegrosso, a. s.

 

preprava na adresu

Kuriér Packeta HD - doručuje balíky na nasledujúci pracovný deň po našom odoslaní. Odosielame zvyčajne do 36 hodín počas pracovných dní od objednania. V prípade neprítomnosti Vás bude kuriér telefonicky kontaktovať a dohodne si s Vami ďalší termín dodania /zvyčajne na druhý pracovný deň.

Slovenská pošta-dodanie na adresu - doručuje balíky na nasledujúci pracovný deň po našom odoslaní. Odosielame zvyčajne do 36 hodín počas pracovných dní od objednania. Pre prevzatie zásielky Vám stačí PIN kód z sms zaslanej v deň doručenia. Uvedená cena platí pri balíkoch do 10kg. Pri balíkoch nad túto hmotnosť bude preprava fakturovaná podľa aktuálneho cenníka Slovenskej pošty. O tejto zmene Vás budeme vopred informovať.

 

Využívame cookies na vylepšenie Vášho zážitku z nakupovania v Muničáku. Vďaka nim budete mať tú najlepšiu skúsenosť. Súhlasíte s ich používaním?