AKO OBJEDNÁVAŤ TOVAR | Muničák

AKO OBJEDNÁVAŤ TOVAR

Ako si môžem tovar objednať ?

1. Objednávať môžete on-line priamo na našich stránkach jednoduchým vložením do elektronického nákupného košíka. Podmienkou pre platnosť objednávky je vyplnenie všetkých povinne označených údajov v objednávkovom formulári. Objednávka je zároveň návrhom kúpnej zmluvy, ku ktorej uzavretiu sa nevyžaduje potvrdenie objednávky predávajúcim a zmluva tak vzniká samotným dodaním tovaru. Po zaslaní objednávky vám automaticky obratom príde potvrdenie o prijatí objednávky aj s číslom objednávky.

2. Napísaním emailu na adresu municak@municak.skkde napíšte presný názov tovaru, ako je uvedený na našej stránke, počet kusov. Nezabudnite napísať vaše úplné meno, presnú adresu dodania /ulica, popisné číslo, PSČ, mesto/ a spôsob dodania tovaru /poštou alebo kuriérskou spoločnosťou UPS/.

3. Zavolaním na telefónne číslo 00421 908 762 042. /Telefonické objednávky momentálne neprijímame až do odvolania/


Ako rýchlo mi príde tovar ?

Objednávky, ktoré nám prídu do 7:00 pracovného dňa podávame na poštu na druhý pracovný deň. Ak objednávku obdržíme v piatok ráno do 7:00, podávame ju na poštu až v pondelok po víkende. Dodacia doba pošty je 1-3 pracovné dni.

Objednávky, ktoré si zákazník žiada poslať kuriérskou spoločnosťou UPS vybavujeme ešte v deň obdržania emailu do 7:00 pracovného dňa. Dodacia doba UPS je do nasledujúceho pracovného dňa od podania.

Pre bezproblémové dodanie tovaru je nutné mať korektne vyplnenú objednávku. Ak nám nejaké dôležité údaje chýbajú a nevieme sa dovolať zákazníkovi, resp. nám neodpisuje na maily, termín dodania sa môže predĺžiť na neurčito.

Ak zásielku neobdržíte po uplynutí 1 týždňa, odporúčame informovať sa u nás telefonicky, prípadne mailom. Stáva sa totiž, že zákazníci nedostanú oznámenie z pošty o uložení zásielky.

V prípade, že objednaný tovar nebude možné zaslať podľa vyššie uvedenej dodacej lehoty, oznámime vám predpokladaný termín dodania. V tom prípade si však vyžiadame vaše odsúhlasenie. Dodacia lehota môže byť primerane k okolnostiam predĺžená, ak je omeškanie spôsobené okolnosťami nami nezavinenými (meškanie zásielky, strata zásielky...)


Koľko stojí poštovné ?

Spôsoby dopravy a výšku poštovného sa dočítate v TOMTO ČLÁNKU


Ako možem tovar vrátiť ?

Na základe zákona 108/2000 z.Z. § 8 ods 1 a § 7 vás upozorňujeme na možnosť odstúpiť od zmluvy bez udania dôvodu do 7mich pracovných dní odo dňa prevzatia tovaru. Odstúpenie nám oznámte písomne a tovar zašlite na adresu: Action Sports, s.r.o., P.O.BOX 185, 830 00 Bratislava 3.


Ako možem tovar reklamovať ?

Pred prevzatím a zaplatením zásielky z pošty, si ešte na mieste skontrolujte či zásielka nie je poškodená. V prípade rozsiahleho poškodenia (roztrhnutý obal, deformácie a iné rozsiahle poškodenie) odporúčame zásielku neprebrať. Neprijímame reklamácie na závady spôsobené poškodením počas prepravy. V prípade, že vám prišla zásielka poškodená, prosíme, aby ste nás o tom informovali e-mailom, alebo telefonicky. V takomto prípade vám pošleme zásielku novú. Občas sa stáva, že pracovníci pošty poškodia zásielku nevhodnou manipuláciou.

Záručná doba

Na predávaný tovar, pokiaľ nie je určené inak, je poskytovaná zákonná záručná doba 24 mesiacov. Dokladom o predaji je pokladničný blok, ktorý slúži zároveň ako dodací a záručný list. Záručná doba začína plynúť v deň odovzdania tovaru k doručeniu Slovenskej pošte.

Na výrobky, ktoré sa predávajú na dekoračné účely sa nevzťahuje záruka na funkčnosť. Každý takýto výrobok bude zreteľne označený v našom E-shope

Reklamácia sa vzťahuje len na:

- preukázateľné výrobné chyby spôsobené výrobcom, ktoré boli zistené ihneď po dodávke tovaru, alebo počas jeho používania

Reklamácia sa nevzťahuje na:

- chyby spôsobené užívateľom počas neodborného používania tovaru, opotrebovaní, zásahom užívateľa do tovaru /napr. neodborný servis, upgrade airsoftových vzduchoviek, atd.../

- na výrobky, ktoré sa predávajú na dekoračné účely


Ako môžem zrušiť objednávku ?

Nákup cez internet prináša popri nesporných výhodách aj určité nevýhody oproti nákupu v bežnom obchode. Aj napriek množstvu uvádzaných informácií nemáte možnosť si ponúkaný tovar prehliadnuť, prípadne sa môžete pomýliť v objednávke. Z uvedených dôvodov máte možnosť zrušiť objednávku. Musíte tak však urobiť do 24 hodín od zadania objednávky.


Podmienky zrušenia objednávky

Ak po odoslaní objednávky v priebehu 24 hodín zistíte, že vám objednaný tovar nevyhovuje, prípadne ste sa pomýlili v objednávke, máte možnosť zrušiť objednávku bez uvedenia dôvodu. Zrušenie nám zašlite na municak@municak.sk, kde uveďte číslo objednávky, ktorú chcete zrušiť.


Prečo je predaj niektorých výrobkov povolený iba osobám starším ako 18 rokov?}

Podľa platných zákonov je nákup niektorých typov tovaru obmedzený dosiahnutím veku 18-tich rokov. Jedná sa o nasledujúce skupiny tovaru: airsoftové a paintballové vzduchovky, paralyzéry, sebaobranné spreje, obušky, boxery, tonfy, vzduchovky, obranné plynové pištole.


Ako môžem zaplatiť za tovar ?

Tovar posielame výlučne na dobierku, tj. že za tovar zaplatíte na pošte pri preberaní alebo kuriérovi na mieste. Vo výnimočných prípadoch sa dá za tovar zaplatiť vopred na náš bankový účet. Po obdržaní platby Vám tovar zašleme.

Využívame cookies na vylepšenie Vášho zážitku z nakupovania v Muničáku. Vďaka nim budete mať tú najlepšiu skúsenosť. Súhlasíte s ich používaním?