PREČO U NÁS NAKUPOVAŤ | Muničák

PREČO U NÁS NAKUPOVAŤ

Stabilita a tradícia

Spoločnosť Action Sports, s.r.o. pôsobí na slovenskom trhu už viac ako 10 rokov a za ten čas sme stihli vybudovať najväčšiu sieť military predajní. Patríme k prvým priekopníkom hrania paintballu a airsoftu u nás. Množstvo tovaru, ktorý je dnes štandardom, sme na Slovensko začali dovážať medzi prvými. Naše dlhoročné skúsenosti sú zárukou vašej stopercentnej spokojnosti.


Široký sortiment

Predajne Muničák ponúkajú bezkonkurenčne najširší sortiment vybavenia na hranie airsoftu na Slovensku. Takisto ponúkame rozsiahly výber kvalitných maskáčov, taktickej výstroje, pomôcok na prežitie, nožov a podobne. U nás si vyberie každý.


Dobrá cena

Vďaka dlhoročným skúsenostiam a vďaka naším výhradným dodávateľom vám vieme ponúknuť veľmi priaznivé ceny, ktoré patria k tým najnižším na Slovensku. Navyše vám vieme ponúknuť zaujímavé množstevné zľavy a iné akcie.


Efektivita a rýchlosť

Pri internetových objednávkach a v prípade, že nenastane výnimočná situácia posielame objednaný tovar najneskôr na druhý pracovný deň od doručenia. Všetky naše predajne sa snažíme mať zásobené novinkami a čerstvým tovarom v maximálnej možnej miere.


Kvalitné servisné služby

Ako jeden z mála military obchodov na Slovensku vám ponúkame kompletný záručný a pozáručný servis vašich výrobkov. Okrem štandardných opráv vám v našom servisnom stredisku vašu zbraň upravíme podľa vašich predstáv, nafarbíme a zoptimalizujeme jej chod. Viac informácií o servisných službách nájdete TU.


Ochota a ústretovosť

V našich predajniach na vás čakajú predavači vždy ochotný poradiť a pomôcť pri výbere vášho nákupu. Takisto sme vždy pripravení odpovedať na všetky vaše otázky, návrhy alebo pripomienky. Kontakty na nás nájdete TU.


Odbornosť a profesionalita

Všetci naši zamestnanci prechádzajú veľmi náročnými testami a školeniami, tak aby vám vždy vedeli podať všetky dôležité informácie o produktoch. O tom, že sa naozaj vyznáme v tom, čo robíme, svedčí aj fakt, že tímy fungujúce pod hlavičkou Muničáku patria k popredným organizátorom airsoftových a paintballových akcií a súťaží. Navyše sa zúčastňujú mnohých veľkých eventov a umiestňujú sa na nich na prvých priečkach (napr. European Paintball League, Slovenská paintballová liga, akcie MilSim, Paratroopers, Reload,...).


Akcie a bonusy

V našich predajniach máme pre vás vždy pripravené skvelé predajné akcie, vďaka ktorým dostanete za svoje peniaze ešte viac. Ponúkame vám možnosť výrazných množstevných zliav. Okrem toho chystáme pre našich verných fanúšikov vždy zaujímavé akcie a súťaže, v ktorých môžete vyhrať zaujímavé ceny.


Výnimočný sortiment a služby

V našej ponuke nájdete celý rad produktov a služieb, ktoré sú na trhu ojedinelé a mnohé aj výnimočné. Zo služieb je to napríklad razenie identifikačných vojenských štítkov, airbrush zbraní alebo tuning zbraní na mieru. Z tovaru je to celý sortiment ruskej výstroje, jedinečné pomôcky na prežitie (napr. ultrafiltračná fľaša LIFESAVER) alebo veľký výber bojových nožov od popredných výrobcov.

Využívame cookies na vylepšenie Vášho zážitku z nakupovania v Muničáku. Vďaka nim budete mať tú najlepšiu skúsenosť. Súhlasíte s ich používaním?