Klasické české jedlo - dusené hovädzie mäso z býkov z voľných chovov na podkrkonošských stráňach vo Vrchlabí. Cibuľový základ, vývar z kostí, paprika a ako príloha varený zemiak.
Zloženie: hovädzie mäso predné ( 20 % ), zemiaky, cibuľa, múka bezlepková, slnečnicový olej, paradajkový pretlak ( paradajky, soľ, cukor ), cesnak, soľ, paprika, čierne korenie.
Informácie pre alergikov: neobsahuje alergény.
1 balenie - hmotnosť: 400g +- 5%
Nutričné hodnoty | 100g | 1 balenie | ODD |
Energetická hodnota | 369kJ | 1845kJ | 22% |
Bielkoviny | 6,8g | 34g | 61% |
Tuky | 3,0g | 15g | 21% |
Sacharidy | 8,4g | 42g | 14% |
* Odporúčaná denná dávka
Klúčové slová: jedlo na cesty prezitie
"