JACK LINKS Sušené mäso Original Jerky 25g | Muničák
JACK LINKS Sušené mäso Original Jerky 25g

JACK LINKS Sušené mäso Original Jerky 25g

Kód tovaru: 261395 2.60 €
JACK LINKS
Cena platí výhradne pri nákupe v eshope Muničák.sk a môže sa odlišovať od cien v kamenných predajniach.
TABUĽKA DOSTUPNOSTI
Eshop Bratislava VIVO Košice AUPARK
vypredané ikonka vypredané ikonka skladom ikonka
Skladovú dostupnosť pre Vás niekoľkokrát denne aktualizujeme, ale aj napriek tomu sa môže v ojedinelých prípadoch stať, že tovar, ktorý si objednáte môže byť už vypredaný.
skladom SKLADOM skladom malé množstvo SKLADOM MALÉ MNOŽSTVO NA OBJEDNÁVKU NA OBJEDNÁVKU nie je skladom VYPREDANÉ

Sušené mäso - jerky podľa tradičného receptu rodiny Jacka Linka z roku 1890. Tradičná chuť, ktorá si získala mnoho priaznivcov po celom svete. Klasická chuť "original" Vás nikdy neprestane baviť. Na výrobu Jack Link´s Jerky sa používa výhradne chudé mäso, preto jerky obsahuje menej než 4% tuku. Jerky je mimoriadne bohaté na bielkoviny, ktoré tvoria približne 50% z celkovej hmotnosti.
Jerky je obľúbený zdroj energie najmä pre aktívnych ľudí. Určite ho využijete pri výlete na hory, dlhej ceste autom, pokrovom večeri, alebo ako zdravšiu a výživnejšiu alternatívu zemiakových chipsov pri posedení s priateľmi. Vzhľadom na vysoký obsah bielkovín je vhodný aj pri posilňovaní, fitness alebo ako podpora chudnutia.

Zloženie:
hovädzie mäso, cukor, soľ, sušená sójová omáčka (sójové bôby, soľ, pšenica, maltodextrín), korenia, hydrolyzovaný kukuričný proteín, výťažok z kvasníc, potravinárska soľ (soľ, konzervačná látka: dusitan sodný), antioxidant: extrakt z rozmarínu, regulátor kyslosti: kyselina citrónová, dymová aróma.

Nutričné informácie (100g):

Energetická hodnota: 1073kJ/253kcal
Bielkoviny: 39,7g
Uhľohydráty: 18,0g z toho cukry 12,8g
Tuky: 2,5g z toho nasýtené tuky 2,0g
Vláknina: 0g
Soľ: 5,1g.

Vyrobené a balené v Brazílii.

Kľúčové slová: jedlo na cesty prezitie

Čo je to Jerky?

Jerky je druh ľahkého a zdravého jedla - snacku, ktoré sa vyrába ochutením mäsa rôznym korením, miernym varením a následným pomalým sušením. Sušené mäso, ktoré bolo týmto spôsobom upravené, má dlhú trvanlivosť a jedinečnú chuť. Vynález tejto technológie spracovania mäsa majú "na svedomí" pôvodní Američania, ktorí údili sušené mäso na predĺženie trvanlivosti.
Tento výrobok je veľmi populárny najmä v USA, kde je práve Jack Link's jedným z najpredávanejších snackov, my Vám ho prinášame aj na Slovensko -  ochutnajte !

jerky obrazok

História

Aj keď sa tvrdí, že história jerky sa datuje k obdobiu tisícov rokov pred našim letopočtom, zmienky o Beef Jerky - teda sušenom hovädzom mäse sa začali objavovať v Južnej Amerike okolo roku 1500. Príslušníci kmeňa Quechua, ktorých história sa viaže ku starovekej ríše Inkov, vyrábali sušené mäso podobné Beef Jerky a nazývali ho ch'arki alebo charqui. Pridávali soľ na vyrezané pruhy svaloviny divokých zvierat, ako sú jelene, byvoly, losy a sušili ich na slnku alebo pri ohni. Tento spôsob prípravy umožnil členom kmeňa prístup k mäsu v čase, keď ho bol nedostatok a jedlo bolo vzácne. španieli sa pri svojom dobývaní územia stretli s týmto spôsobom uchovávania mäsa, prijali ho a sprístupnili zvyšku sveta. Stalo sa dokonca základnou potravinou pre amerických kovbojov a priekopníkov v objavovaní amerického kontinentu. Postupom času, za celé tie roky ľudia zistili, že mäso by mohlo byť chutnejšie pridaním rôznych korenín.

Nami ponúkané Jerky sa pripravujú z prémiového hovädzieho alebo hydinového mäsa. Kúsky mäsa sú najprv ochutené vybranými koreniami a potom sa pomaly sušia. Tak sa dosiahne výborná chuť a zachová sa maximálna výživná hodnota. Kvalitné mäso, vybrané koreniny a správna teplota a doba sušenia sú tajomstvom jedinečnej chute Jack Link´s Jerky.