BALLISTOL Gunex olej na zbraň 200ml sprej (22200) | Muničák
BALLISTOL Gunex olej na zbraň 200ml sprej (22200)

BALLISTOL Gunex olej na zbraň 200ml sprej (22200)

Kód tovaru: 305055 9.90 €
BALLISTOL
Cena platí výhradne pri nákupe v eshope Muničák.sk a môže sa odlišovať od cien v kamenných predajniach.
TABUĽKA DOSTUPNOSTI
Eshop Bratislava VIVO Bratislava NIVY Košice AUPARK
skladom ikonka skladom malé množstvo ikonka skladom malé množstvo ikonka skladom malé množstvo ikonka
Skladovú dostupnosť pre Vás niekoľkokrát denne aktualizujeme, ale aj napriek tomu sa môže v ojedinelých prípadoch stať, že tovar, ktorý si objednáte môže byť už vypredaný.
skladom SKLADOM skladom malé množstvo SKLADOM MALÉ MNOŽSTVO NA OBJEDNÁVKU NA OBJEDNÁVKU nie je skladom VYPREDANÉ

Antikorózny a konzervačný olej je ideálny na kozerváciu nekrytých kovových častí aj pri extrémnych podmienkach a teplotách (–50°C do +100°C). Gunex odpudzuje vľhkosť a dostane sa aj do najmenších škulín. Udržuje povrch hladký a klzký, nelepí sa. Neobsahuje silikón, chlorovodík ani ozónu škodlivé freóny.

Použitie v priemysle:
K ochrane a údržbe strojov a prístrojov, presného náradia a meriacich prístrojov, foriem a razníc vo všetkých podnebných pásmach, aj v trpópoch. Ideálne pre skladovanie a transport polotovar a výrobkov z oceli a železa, či už vonku alebo vnútri.

Použitie pre lovcov, strelcov a rybárov:
Odstraňuje strelný prach a nánosy červenej mosadzí, udržuje v poriadku celkovú mechaniku zbraní, pištolí a revolverov. Vyhladzuje, ošetruje a chráni ich pred nepriaznivými vplyvmi. Taktiež vhodný na ochranu teleskopických udíc a navíjakov.

Použitie v poľnohospodárstve:
účinná a spolahlivá pomoc pre všetky poľnohospodárske stroje a náradie. Ošetruje, konzervuje všetky pohyblivé časti v dobrej kondícii. Výborne sa osvedčil hlavne pri traktoroch, prívesoch a kombajnoch. S Gunexom zostane všetko aj po dlhšej dobe vo vľhkom prostredí ochránené pred koróziou.

Použitie v domácnosti a na záhrade:
Ak doma čosi vŕzga alebo škrípe, Gunex tento problém vyrieši. Ideálny na pánty od dverí, zámky, bicykle. Na záhrade s ním ošetríte sekačky na trávu, nožnice na kríky a iné náradie (lopaty, hrable, …)

Použitie auto-moto:
Na vŕzgajúce, škrípajúce a drhnúce čapy, zablokované zámky, zhrdzavené skrutky. Zabraňuje zamrzávaniu dverových zámkov, rozpustí špinu. Chráni kovové a chrómované časti dlhý čas pred koróziou. Udržuje kontakty batérií a zapaľovania čisté, odpudzuje vľhkosť, zabraňuje povrchovým prasklinám. Osvedčil sa aj ako olej na reťaze u motoriek.

Použitie v lodnej preprave:
Chráni a ošetruje kladky, navíjaky, pohyblivé lodné časti, nekrytý kov a  skrutkové spojenia pred slaným vzduchom a vodou. Ideálne pred zazimovaním lode.

Využívame cookies na vylepšenie Vášho zážitku z nakupovania v Muničáku. Vďaka nim budete mať tú najlepšiu skúsenosť. Súhlasíte s ich používaním?